Хармонизатори от шунгит и талкохлорид(стеатит)- неполиран

Нов

Дължина 10см диаметър 3см

Повече детайли

Внимание: Последни продукти в наличност!

85,00 лв

Повече информация

Препоръчително е да се използват цилиндрите два пъти на ден (сутрин и вечер) в продължение на две седмици, после да се прекъсне за един месец.

С повишено внимание трябва да се използва от хора с остра сърдечно-съдови заболявания (инфаркт, стенокардия), мозъчен инсулт, страдащи от нервно-психични разстройства, хипертония, високи, остри инфекциозни заболявания и жени в напреднала бременост. Стеатитът е камък, познаван и използван още в древен Египет, Индия и Шумер, няколко хиляди години преди новата ера. Тогава бил извличан в малки количества и от него правели магически амулети, религиозни предмети и бижута.

Стеатитът или талкохлоритът е необработена талкова руда, разновидност на талка. Благодарение на своята мекота може да се използва вместо тебешир. Стеатитът изглежда мазен, гладък и лъскав, заради което е любим материал на майсторите, които изработват от него различни фигурки и ювелирни изделия. Други наименования на минерала и негови разновидности са восъчен камък, сапунен камък, леден камък, талкохлорид, талк. Оцветяването на минералите е в бяло, сиво, кафеникаво. Има кристали в жълтеникави или зеленикави нюанси. Кристалите са непрозрачни. Блясъкът е матов, копринен.

Основните находища са във Финландия, Русия. В малки количества стеатитът се среща на всички континенти.

За повече информация за минерала шунгит , гледайте  интервюто на д-р Мария Папазова в предаването на Гала по Нова "На кафе", има линк към него на заглавната страница на сайта.

Мнения

Write a review

Хармонизатори от шунгит и талкохлорид(стеатит)- неполиран

Хармонизатори от шунгит и талкохлорид(стеатит)- неполиран

Дължина 10см диаметър 3см

Write a review

10 други продукти в същата категория: