Хармонизатори от шунгит и талкохлорид(стеатит) - големи

Нов

Дължина 15см дебелина 3см

Повече детайли

95,00 лв

Повече информация

Цилиндричните хармонизатори също се наричат и цилиндрите на фараона . Те са мощно средство за презареждане и постигне хармония на тялото и духа. Биоенергията приема цилиндрите на фараона като два енергични стълба: Ин (вляво) и на Янг (вдясно). Тези полюси доставят енергия, прочистване на тялото, което също допринася за засилване на човешката аура - неговата защита, невидимото за невъоръжено око, поле. Един от основните механизми на шунгитовите цилиндри е енергийно-ефекти върху тялото чрез активните биологични точки на ръцете, където са представени в умален вид всички органи и системи на тялото.

Ин цилиндър от шунгит (черен) трябва да се държи в лявата ръка, а Ян на талкохлорит (тъмно зелено) – в дясната. Трябва да сте спокойна и удобна поза, краката леко разкрачени и ръцете вържащи цилиндрите свободно отпуснати до тялото, кото положението на целиндрите един спрямо друг трябва да е успоредно . За да усили ефекта се препоръчва да затворите очите си и да не мисли за нищо , а изцяло да се фокусира върху усещанията. Продължителността на отделните процедури. Можете да започнете с 3 - 5 минути, постепенно да увеличите на 10 - 15 минути. Ефектът на "зареждане" и хармонизиране трае около два дни.

Препоръчително е да се използват цилиндрите два пъти на ден (сутрин и вечер) в продължение на две седмици, после да се прекъсне за един месец.

С повишено внимание трябва да се използва от хора с остра сърдечно-съдови заболявания (инфаркт, стенокардия), мозъчен инсулт, страдащи от нервно-психични разстройства, хипертония, високи, остри инфекциозни заболявания и жени в напреднала бременост. Стеатитът е камък, познаван и използван още в древен Египет, Индия и Шумер, няколко хиляди години преди новата ера. Тогава бил извличан в малки количества и от него правели магически амулети, религиозни предмети и бижута.

Стеатитът или талкохлоритът е необработена талкова руда, разновидност на талка. Благодарение на своята мекота може да се използва вместо тебешир. Стеатитът изглежда мазен, гладък и лъскав, заради което е любим материал на майсторите, които изработват от него различни фигурки и ювелирни изделия. Други наименования на минерала и негови разновидности са восъчен камък, сапунен камък, леден камък, талкохлорид, талк. Оцветяването на минералите е в бяло, сиво, кафеникаво. Има кристали в жълтеникави или зеленикави нюанси. Кристалите са непрозрачни. Блясъкът е матов, копринен.

Основните находища са във Финландия, Русия. В малки количества стеатитът се среща на всички континенти.

Мнения

Write a review

Хармонизатори от шунгит и талкохлорид(стеатит) - големи

Хармонизатори от шунгит и талкохлорид(стеатит) - големи

Дължина 15см дебелина 3см

Write a review

10 други продукти в същата категория: