Махало от шунгит за биолокация

Нов

Махалото е на верижка, тегло 15 грама, размер на дължина 30мм и диаметър 17мм, дължина на верижката 15см.

Повече детайли

55,00 лв

Повече информация

Най-добре е да започнете да експериментирате с махалото за биолокация от шунгит сам. Дори ако вашите приятели споделят интерес към въпроса, присъствието на непознати на първите опити може да се отрази негативно върху вашите резултати . Започнете да експериментира сам и ще  постигнете по-бързо напредък, а впоследствие ще има време да демонстрират своите способности пред другите, след като потренирате с махалото в продължение на няколко седмици и увладеете боравенето с него.

С коя ръка да се държи махалото за биолокация от шунгит.

Повечето хора предпочитат да държат махало в същата ръка с които пишат. Експериментирайте и с двете си ръце, но започнете експериментите си с дясната ръка, ако пишете с дясна ръка и с лява ,ако пишете с лявата ръка.

Как да държим махалото за биолокация

Ако сте седнали на стол до маса, отпуснете лакътя върху края на масата под ъгъл 90 градуса така че ръката ви да е успоредна на земята като държите махалото на поне 30 сантиметра от вас, а ръката ви трябва да е с дланта към земята. Махалото се държи за конеца или верижката между палеца и показалеца. Уверете се, че с друго освен с ръката в която е махалото не докосвате масата.

Не забравяйте също така , че ръцете и краката не трябва са кръстосани, защото това намалява ефективноста на махалото, може да експерементирте като оставите махалото да се залюлее и след което да къстосате крака си и ще видите че след това махалото ще спре да се люлее.

За повече информация за минерала шунгит , гледайте  интервюто на д-р Мария Папазова в предаването на Гала по Нова "На кафе", има линк към него на заглавната страница на сайта.

Мнения

Write a review

Махало от шунгит за биолокация

Махало от шунгит за биолокация

Махалото е на верижка, тегло 15 грама, размер на дължина 30мм и диаметър 17мм, дължина на верижката 15см.

Write a review

10 други продукти в същата категория: